Prijenosna, robusna pohrana i napajanje

Pohrana opreme na siguran način koji je ujedno i spreman za nastavu

SIGURNE, ZAŠTIĆENE I SPREMNE ZA RAZRED

Ne postoji ništa gore od tehnologije koja ne radi, ne napuni se ili nije spremna za upotrebu.

Oba ClassVR 4 i 8 kompleta imaju prijenosne, robusne kovčege za pohranu i punjenje, osiguravajući da su sve vaše naočale sigurne, zaštićene i potpuno napunjene, spremne za uporabu u bilo kojem trenutku. Prilagođena pjena pomaže zaštititi slušalice i sigurno ih držati na mjestu.

SIGURNO PUNJENJE

Kovčeg za ClassVR naočale dizajniran je tako da omogućuje punjenje uređaja čak i kada je kućište zatvoreno i zaključano.

Integrirano USB čvorište za punjenje, zajedno s aktivnim ventilatorima za hlađenje, osigurava da se vaše naočale istovremeno mogu zaključati i napuniti, bez straha od pregrijavanja.

LAKO PRIJENOSNE KAKO BI OMOGUĆILE DIJELJENO KORIŠTENJE

Maksimalno ulaganje u VR znači učiniti ga dostupnim što većem broju učenika. Zbog toga su kovčezi ClassVR-a dizajnirani kako bi bili što prenosiviji, omogućujući čak i učenicima lako i sigurno premještanje naočala iz jedne u drugu učionicu.

Početni set od 4 naočala je lako prenosiv za učenike bilo koje dobi, a set od 8 naočala ima proširivu ručku i robusne kotačiće koji olakšavaju premještanje naočala, čak i maloj djeci. Sa svojim jakim ABS kućištem i mekanom unutarnjom oblogom od pjene, vaše su naočale sigurne od udaraca, neravnina i grubog rukovanja.