Tehnologija virtualne stvarnosti dizajnirana za učionicu

Sve što vam je potrebno za implementaciju Virtualne Stvarnosti u školu

Predstavljamo potpuno novi koncept u obrazovnoj tehnologiji: „samostalne“ naočale za virtualnu stvarnost u kompletu s jedinstvenim sučeljem prilagođenim učenicima, kontrolama gesta, ugrađenim obrazovnim materijalima i kontrolama nastavnika jednostavnim za upotrebu. ClassVR je revolucionarna nova tehnologija osmišljena kako bi pomogla povećati angažman i povećala zadržavanje znanja za učenike svih dobnih skupina. A i pristupačne su, stvarno povoljne…

SAMOSTALNE NAOČALE, NE TREBA VAM NI PAMETAN MOBITEL!

ClassVR i ClassVR Premium su samostalni uređaji spremni za učionicu. Pružaju potpuno VR/AR iskustvo pod nadzorom nastavnika.

S ClassVR naočalama, sve što vam je potrebno je već u njima integrirano! Ne trebate dodavati pametan telefon. Obje vrste naočala imaju zaslon izuzetno visoke razlučivosti (UHD) od 5,5″, prednju kameru i integrirani Wi-Fi.

ClassVR je spreman za izlazak iz kutije, a za nevjerojatno i impresivno iskustvo, samo dodajte učenike!

JEDNOSTAVNO SUČELJE I INTUITIVNE GESTE

Kad studenti stave ClassVR naočale, transportiraju se do futurističkog ‘holodeka‘ gdje mogu koristiti inovativne geste glavom i rukom za navigaciju.

Ispred njih je čitav niz obrazovnih aktivnosti koje nastavnik može odabrati, prilagoditi i isporučiti u naočale ili iz unaprijed definiranog skupa tema i aktivnosti.

Sučelje ClassVR-a može zaključati postavke sustava, predstavlja prilagođeni skup obrazovnih materijala i osigurava da učenici budu na zadatku bez ometanja.

ROBUSNA KUTIJA ZA SKLADIŠTENJE I NAPAJANJE NAOČALA

Osim što će trebati biti spremne za nastavu, naočale  moraju biti sigurne, zaštićene i potpuno napunjene.

Kućište za pohranu i punjenje ClassVR naočala pruža maksimalnu zaštitu i sigurnost unutar učionice. Omogućuje sigurno i brzo punjenje svih 4 ili 8 slušalica (ovisno o naručenom setu), čak i kad je kućište zatvoreno i zaključano.

Kućište je prenosivo te omogućuje vama i vašim učenicima jednostavno i sigurno premještanje uređaja između učionica. Zahvaljujući tome, svi učenici u školi mogu podijeliti ovo zanimljivo iskustvo.