Stvarajte i planirajte svoje lekcije

Odaberite sadržaj među gotovim materijalima ili objavite svoje vlastite

Portal ClassVR pruža jednostavan način pronalaska sjajnih obrazovnih VR materijala usklađenih s nastavnim planom i programom. Pretražujte po temi, predmetu ili čak ključnoj riječi i pronađite gotove zbirke ili pojedinačne resurse za izgradnju vlastite lekcije. Možete čak i prenijeti i pohraniti vlastiti VR sadržaj, poput slika od 360 stupnjeva i videozapisa i to sa samo nekoliko klikova.

PRONAĐITE MATERIJALE IZ KURIKULUMA

Jednostavnom funkcijom pretraživanja unaprijed izrađenih zbirki lako ćete pronaći VR i AR materijale za svoju lekciju. Trenutno je dostupno preko 1000 materijala, a svaki se tjedan dodaje još novih.

Pretražite materijale po temi, predmetu ili čak po ključnoj riječi. Pregledajte našu opsežnu zbirku materijala usklađenih s kurikulumom i prilagođenih planova lekcija kako biste pronašli gotove ideje i radne listove koji će vam pomoći pri angažiranju svojih učenika.

STVARAJTE, SPREMAJTE I DIJELITE

Koristeći našu intuitivnu funkciju povlačenja i ispuštanja, u roku od nekoliko sekundi možete lako stvoriti prilagođene “popise za reprodukciju“, spremne za slanje u razred pritiskom na gumb.

Pripremite svoje lekcije prije vremena, a zatim ih spremite u svoju “Biblioteku” za lakši pristup kasnije.

PODIGNITE SVOJ VLASTITI VR SADRŽAJ

Iako vam ClassVR omogućava pristup stotinama sjajnih materijala iz kurikuluma, stvaranje, prijenos i korištenje vašeg vlastitog sadržaja daje vam maksimalnu fleksibilnost pri poučavanju.

Pronađite i podignite u naš oblak svoj vlastiti VR sadržaj, uključujući fotografije i videozapise od 360 stupnjeva, i ugradite ih u svoj prilagođen “popis za reprodukciju”. Ako želite stvoriti vlastite fotografije i videozapise od 360 °, pogledajte našu ClassCam, izvrsnu kameru od 360 ° dizajniranu za učionicu, s jednostavnim načinom za prijenos sadržaja na ClassVR.

UVODNI VIDEO: STVORITE I PLANIRAJTE KORISTEĆI CLASSVR PORTAL

Sljedeći kratki video dati će vam uvod u korištenje ClassVR Portala u klasičnom scenariju u učionici. Pogledajte kako brzo stvoriti  i planirati virtualan sat u učionici.