Korisničko sučelje virtualne stvarnosti stvoreno za edukaciju

Dizajnirano za učenike i nastavnike

Pošaljite upit

SUČELJE JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE

Virtualna stvarnost je uzbudljiv novi koncept, a mnogi učenici i nastavnici neće doživjeti VR naočale, čak niti znati što mogu očekivati.

ClassVR je osmišljen kako bi pružio uzbudljivo, zanimljivo, ali i sučelje jednostavno za korištenje koje učenicima i nastavnicima omogućuje brz i jednostavan pristup obrazovnom sadržaju i aplikacijama s minimalnom gužvom i bez ometanja, održavajući ih fokusiranima na zadatku.

DOBRODOŠLI U “HOLODEK”

Srce sučelja ClassVR-a je “holodek”. Ova futuristička „soba“ daje učenicima središnje mjesto za početak njihovih avantura. U holodeku su prikazane ikone koje prikazuju obrazovne aktivnosti, lokacije ili iskustva.

Ove ikone i sadržaje nastavnik sam može prilagoditi ili odabrati skeniranjem “QRKey-a” na našim unaprijed definiranim sadržajima i temama obrazovnih lekcija. Možda ovog tjedna učenici uče o oceanu s našom podvodnom temom iz lekcija o staništima i prirodi.

KONTROLA S JEDNOSTAVNIM GESTAMA

Uzbudljivim iskustvom ClassVR-a možete upravljati i gestama. Jednostavan način za učenike u navigaciji sučeljem za pronalaženje, odabir i pokretanje aktivnosti.

Koristeći samo ruke i jednostavne pokrete glavom možete se kretati oko ikona te odabrati i pokrenuti aktivnosti. Nema tipki za klikanje, nema kontrolera za mahanje. Pronađite ono što želite, a zatim pokažite gestu i krećete u avanturu…

Kada gledate sliku od 360°, ustajanje i okretanje moglo bi biti opasno, posebno za malu djecu. Uz gestu ClassVR-a “nagib glave” samo nagnite glavu lijevo-desno i okretat ćete se oko slike, omogućujući vam da iskusite slike od 360 stupnjeva iz sigurnog sjedećeg položaja.